Karin Kylinger fotografi familjefotograf

Låt mig stilla alla dina funderingar!

Var ska vi vara?

Utomhus. Jag har massor av platser som bjuder in till spring, bus och gräsfläckar. Där vi kan gå på upptäcktsfärd och klättra.  Och ett plus är att jag vet var vi får det finaste ljuset också.

Eller har du kanske ett alldeles eget smultronställe som du vill kapsla in och minnas för alltid? 

Vad ska vi ha på oss?

Måste vi klä upp oss? Nä absolut inte. Eller brukar ni göra det på fritiden, så ja varför inte. Ni ska ha på er det som ni känner er bekväma i. Tänk lite så här; Vad vill ni se på väggarna hemma under flera år framöver?

Era klädval ska vara NI, men med några riktlinjer från mig, och de kommer här:
Klädval är viktigt för att skapa balans i bilderna. Försök att undvika för mycket färgstarka kulörer, mönster och ränder. Välj hellre neutrala toner som pastellfärger och ljusa kulörer.

Och du, tröjorna med Star Wars och My Little Pony på får stanna hemma idag.

När du bokat kommer du få en klädguide skickad till dig fylld med tips och inspiration, så du vet precis hur du ska tänka kring detta. Bra och bekvämt va?!

Brands For Kids är en klädbutik med noga utvalda kläder från välkända varumärken till barn i åldrarna 0 till 10 år. www.brandsforkids.se

Jag är inte van vid kameran

Jag förstår dig fullt ut. Det kan vara lite obekvämt, till en början. Men don't worry! För vet du, det är ingen vanlig fotografering med "Le och titta in i kameran" när du bokar mig utan det blir en avslappnad stund med din familj där ni umgås, skrattar och kramas. Kanske till och med fikar lite.

Våra barn kan inte sitta stilla!

Vad härligt, det kan inte andras barn heller! Men jag lovar dig att det inte är några problem. Vi kommer leka lekar, busa och ha djupa samtal och barnen får vara precis som de är.  Ibland verkar det som fullt kaos, men jag har full kontroll, jag lovar!

Jag är på barnens nivå hela tiden - fågel, fisk eller mittemellan.

Åh nej, nu blev det sånt där typiskt svenskt väder!

Egentligen finns det inget dåligt fotoväder. Mulet väder ger ett underbart ljus och är ett av de bästa förhållanden att fotografera i. Soligt väder i all ära men det är inte det bästa att fotografera i, tvärtom så är det bättre med lite moln på himlen.

Jag hittar nya bra fotoplatser om det behövs. Det är en av anledningarna till att du anlitar mig –  jag har ju koll.

Men vid hällregn och hagelstorm kan det naturligtvis tänkas att jag bokar om tiden.

Vart jobbar du?

Vilken tur du har! Jag utgår från flera ställen. Linköping, Nyköping och Stockholm. Ja, hela Östergötland och hela Södermanland verkar det som. Bra va!

Vad kostar det?

I en fotografering ingår fotograferingen, 5 bilder, förstoring till ett värde av 900 kr, en dedikerad fotograf, personlig service och mycket mer. Här kan du läsa mer och boka.

Du kan naturligtvis göra ditt paket större med flera favoritbilder och oemotståndliga fotoprodukter. De flesta av mina kunder investerar mellan 8 000 - 10 000 kr.

Vad händer när vi busat klart?

När alla lekar är slut och alla har träningsvärk i käkarna av allt skratt så åker vi hem. Jag åker hem och tar hand om era fantastiska ögonblick och sitter antagligen och ler framför datorn när jag tittar på er.  Ni åker hem och äter popcorn och väntar på att jag ska höra av mig!

Inom två veckor plingar det i din inkorg och bilderna är klarar! YES! Ni får då alternativet att jag ger er en personlig bildvisning hemma hos er. Ja det är sant. Jag kommer hem till er mitt i vardagskaoset och visar bilder och produkter. Jag vill naturligtvis gärna dela denna stund med hela underbara familjen. Det finns också ett annat sätt, och det är ett webbgalleri. Går utmärkt det också. Men då får ju inte jag träffa fina familjen igen. Och det vore ju tråkigt.

Åh, vi har blivit sjuka. Vad gör vi nu?

Vi bokar om helt enkelt, kostnadsfritt! Inga konstigheter.

Nu vill jag boka! Hur gör jag det?

Kul! Du skickar in ett litet brev via formuläret du hittar här. Jag svarar dig så snart jag kan och presenterar mig och berättar hur allt kommer gå till. Vi hittar en bra tid som passar alla lyckligt inblandade i fotograferingen. Du får sedan en faktura med din bokningsavgift. När den är betald så är datumet ert! Sen börjar det roliga. Jag kommer ha full koll på vad som ska hända och delar naturligtvis med mig av det till er. Jag svarar på alla era tänkbara frågor och håller kontakten med dig tills det är dags att ses.

 

familjefotograf linköping nyköping barnfotograf

Vad händer på Instagram?

FAMILJEFOTOGRAF  -  LINKÖPING  -  NYKÖPING  -  MOTALA - STOCKHOLM - FOTOGRAF ÖSTERGÖTLAND - SÖDERMANLAND