Karin Kylinger fotografi familjefotograf

Livet är för kort för att inte leva här och nu!

Hej förälder!

Du har världens viktigaste jobb - att vara förälder. Dina barns leenden, små fingrar som klamrar sig fast vid din hand, bubblande gapskratt från magen, vardagskaos bland blöjbyten och hämtningar, flygande kramar från din fyraåring som snart blir stor utan att du riktigt hängt med. Du lånar dom en stund, dina fina barn. Du lär känna dom och formar dom. Älskar dom. Och vips så är de utflugna. Tiden tillsammans vill du minnas – och jag hjälper dig!

Men en familjefotografering – handlar det egentligen bara om bilderna?
Nej, det gör ju inte det. Visst är bilderna viktiga och ett av resultaten, men en fotografering är så mycket mer. Jag ska berätta en sak för dig. Det handlar om kärlek, gemenskap, familjetid, samhörighet, trygghet, glädje.

Bilder stärker dina barns självkänsla! Visste du det? Det är vetenskapligt bevisat att barn som ser bilder på sig själva och sin familj blir tryggare, får starkare självkänsla och känner större samhörighet. Hur häftigt är inte det? Och så självklart egentligen.

Detta är något jag tycker är så otroligt viktigt och som jag jobbar på stenhårt med min dotter, varje dag. Hon är 11, snart tonåring, och jag vill att hon ska växa upp och känna trygghet i sig själv. Att hon värderar sig själv, och andra, högt, att hon ska kunna känna att hon kan stå för sina egna val och att hennes val är rätt för henne. Min högsta önskan är att hon fortsätter vara en stark individ, för det är hon verkligen redan.

Det här är en väldigt stor del i vad jag ger till dig och din familj, varför jag gör det jag gör - fotograferar världens bästa familjer. Att få vara med att stärka dina barn också, att få leverera trygghet och glädje till dig och din familj.

fotograf linköping vadstena

Som så många andra kämpade jag med dålig självkänsla när jag växte upp, främst under högstadiet. Jag klädde mig inte som andra, passade inte riktigt in i den stöpta formen på hur du skulle se ut och bete sig. Trots dålig självkänsla så gick jag ändå min egen väg. Någonstans så vågade jag göra det även med glåpord efter mig i skolkorridoren. Ja, jag sydde mina egna kläder, lånade pappas alldeles för stora skjortor och koftor. För det var det jag vill ha på mig. Jag var annorlunda, lyssnade på "konstig" musik och valde att hålla mig lite för mig själv. När jag kom hem försvann jag in i musikens värld, in i punkens och garagegrungens värld. Musiken betyder än idag väldigt mycket för mig. Den får mig att slappna av. Jag lyssnar fortfarande på rasslig grunge, ju högre desto bättre.
Idag är jag på något sätt glad att allt detta hände, för det formade mig och gjorde mig stark och idag tror jag på mig själv. Jag är bra! Och det är du också!

Jag är född 1980 och bor i Linköping, största delen av min tid i alla fall. Mycket tid spenderar jag i Nyköping där min kärlek finns. Är en glad och sprallig östgöte som skrattar mycket och högt och då tittar mitt “grisskratt” gärna fram. Resa är en stor passion, och jag föredrar att åka till städer framför sol och bad. San Francisco är ett ställe som fastnat i mitt hjärta. Men trots det är jag en riktig hemmamänniska. Att få krypa upp i soffan under en filt med de jag tycker mest om i närheten, då mår jag som allra bäst. Mår de jag har i min närhet bra, då mår jag bra. För mig är trygghet väldigt viktigt. 

Med kombon choklad, kaffe och en bra TV-serie så är en kväll räddad för min del. Jag kan sträcktitta på bla Vänner och Ally McBeal, men väljer helst en skräckis. Nackdelen är att jag oftast får sitta själv i soffan då, och det är inte lika mysigt.

Karin Kylinger Fotografi fokuserar på livet, trygghet och personlig service. Med genuint engagemang använder jag mig av dina känslor och din personlighet och skapar minnen som du kan bevara för alltid.

Playful heart - vad är det?

Jag använder mig av en teknik som kallas Playful Heart när jag fotograferar dig och din familj. Det är en fototeknik där jag ger dig små sk inbjudningar och lekar som får er att interagera med varandra på ett väldigt naturligt och personligt sätt. Jag anpassar fotograferingen efter dina, dina barns och din familjs förutsättningar. Ingen fotografering blir den andra lik eftersom ingen familj är den andra lik.

“If you can’t do it with feeling, don’t”

– Patsy Cline

KONTAKT

Telefon: 079-341 14 13
E-post: info@karinkylingerfotografi.se

Karin Kylinger Fotografi innehar F-skatt