FAMILJEFOTOGRAFERING

LINKÖPING, NYKÖPING, STOCKHOLM

DE BÄSTA ÖGONBLICKEN ÄR DE DU KOMMER IHÅG!

Som familjefotograf ser jag dig och din familj, det som är viktigast för dig. Jag hjälper dig att spara och känna ögonblicken, ger dig möjligheten att återuppleva känslorna om och om igen. Jag vet vad som får ditt hjärta att slå kullerbyttor och vad som betyder något, för jag vet hur mycket man kan älska någon, på riktigt.

Det kommer inte finnas något "titta in i kameran och le", håret behöver inte ligga perfekt och alla behöver inte titta in i kameran samtidigt. Fokus kommer ligga på era känslor, vad som händer just nu. Det viktiga är NI.

HUR GÅR EN FAMILJEFOTOGRAFERING TILL?

KONTAKTA mig via formuläret nedan eller info@karinkylingerfotografi.se
Efter din förfrågan kontaktar jag dig för att boka en tid som passar och ge dig den information ni behöver inför en fotografering med mig. 


Vi ses för FOTOGRAFERING på vald plats. Under ca 1 timme busar, myser och skrattar vi. Jag anpassar fotograferingen efter er och barnen. Jag fångar det livfulla hos er men också de lite mer känslofyllda stunderna av lugn och kärlek.


Ni kan FÖRVÄNTA er att vi tillsammans har en rolig stund. Allt är på barnens villkor och jag ger er små uppgifter under tiden och jag kommer hjälpa er och instruera er om ni ska sitta, stå eller ligga ner på en filt. Allt på ett lättsamt och avslappnat sätt. Många av bilderna blir i stunden, spontana porträttbilder. Bilderna på er tillsammans blir värdefulla för era barn, ovärderliga minnen.


Ni kan också förvänta er att jag är NÄRVARANDE, från bokning till er beställning. Jag vet att vardagen rullar på och är ibland hektisk mellan frukost, påklädning, hämtning och matlagning. Jag kommer ge er den information ni behöver och finns här och svarar på alla era funderingar. Ni kommer bl.a få tips kring klädval och hur ni ska tänka. Använd mig som bollplank!


BILDVISNING ca två veckor efter fotograferingen är det dags för er att få se era bilder. Vi bokar ett möte då jag kommer hem till er så tittar vi på bilderna tillsammans. Då kikar vi på lite olika produkter och pratar om hur ni vill pryda ert hem med er kärlek. 

barnfotografering familjefotograf familj barn stockholm vallentuna

"Roligt och avslappnat med lek och stoj!"

"Fotograferingen med Karin var för oss en rolig och avslappnad upplevelse. Med lek och stoj glömde vi snabbt bort kameran och bilderna blev fantastiska och naturliga. Precis som vi ville ha dom."


– Familjen Thunström

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Var ska vi vara?

Jag fotar i befintligt ljus utomhus och har massor av platser att välja mellan. Jag anpassar platsen efter årstid och vad det är för väder just den dagen. Och ett plus är att jag vet var vi får det finaste ljuset också.
Eller så har ni ett alldeles eget smultronställe som ni vill minnas för alltid. 

Önskar ni vara i er hemmamiljö så kommer jag mer än gärna hem till er. Ni kanske precis fått tillökning och då passar det perfekt att vara i hemmets trygga miljö.

Jag utgår från Linköping och Nyköping men reser gärna runt i hela Östergötland, Södermanland och runt om i landet för att träffa er familj.

Vad ska vi ha på oss?

Det här är den vanligaste frågan jag får. Klädval är viktigt för att skapa balans i bilderna. Kort kan ni tänka avslappnat men ändå uppklätt. Försök att undvika alltför färgstarka kulörer, mönster och ränder. Välj neutrala toner som pastellfärger och ljusa kulörer. Är ni som jag och gillar färg så tänk dovare färger, senapsgult, mossgrönt, gammalrosa.

Tröjor med stora tryck får stanna hemma den här dagen.

När du bokat kommer du få en klädguide skickad till dig fylld med tips och inspiration, så du vet precis hur du ska tänka kring detta. Bra och bekvämt va?!

Är du sugen på att köpa lite nytt till barnen inför fotograferingen kan jag rekommendera butiken Brands for kids . Besök gärna butiken i  Linköping eller deras webbshop, www.brandsforkids.se

Våra barn kan inte sitta stilla!

Vad härligt, det kan inte andras barn heller. Men jag lovar dig att det inte är några problem.  Vi kommer leka lekar, busa och ha djupa samtal och barnen får vara precis som de är.  Ibland verkar det som fullt kaos, men jag har full kontroll, jag lovar! Jag är på barnens nivå hela tiden - fågel, fisk eller mittemellan. 

Jag är inte van vid kameran

Jag förstår dig fullt ut. Det kan vara lite obekvämt, till en början. Men don't worry! För vet du, det är ingen vanlig fotografering med "Le och titta in i kameran" när du bokar mig utan det blir en avslappnad stund med din familj där ni umgås, skrattar och kramas.

Vi har blivit sjuka. Vad gör vi nu?

Vi bokar om helt enkelt, utan kostnad. Inga konstigheter!

Åh nej, nu blev det sånt där typiskt svenskt väder

Egentligen finns det inget dåligt fotoväder. Mulet väder ger ett underbart ljus och är ett av de bästa förhållanden att fotografera i. Soligt väder i all ära men det är inte det bästa att fotografera i, tvärtom så är det bättre med lite moln på himlen. Jag hittar nya bra fotoplatser om det behövs. Det är en av anledningarna till att du anlitar mig –  jag har ju koll. Men vid hällregn och hagelstorm kan det naturligtvis tänkas att jag bokar om tiden.

Vad händer efter fotograferingen?

När alla lekar är slut och alla har träningsvärk i käkarna av allt skratt så åker vi hem. Jag åker hem och tar hand om era fantastiska ögonblick och sitter antagligen och ler framför datorn när jag tittar på er.  Ni åker hem och äter popcorn och väntar på att jag ska höra av mig! Inom två veckor plingar det i din inkorg och bilderna är klarar! YES! Ni får då alternativet att jag ger er en personlig bildvisning hemma hos er. Ja det är sant. Jag kommer hem till er mitt i vardagskaoset och visar bilder och produkter. Jag vill naturligtvis gärna dela denna stund med hela underbara familjen. Det finns också ett annat sätt, och det är ett webbgalleri. Går utmärkt det också. Men då får ju inte jag träffa fina familjen igen. Och det vore ju tråkigt.

familjefotograf linköping nyköping familj barnfotograf

"Du är så duktig på att få alla att känna sig bekväma och se naturliga ut!"

"Karin komponerade fina naturliga bilder med mycket liv. Bilderna känns liksom som de är på riktigt, inte uppstyltade. Roliga små lekar som gav variation."

– Familjen Hallberg

PRIS 

I fotograferingen ingår:
- ca 1 timmes fotografering
- 8 digitala bilder
- Förstoring i A3 (värde 1 000 kr)
- Personlig bildvisning i ert hem (alt privat webbgalleri)

4 700 kr

TILLVAL

- Samtliga digitala bilder från urvalet.
Levereras på ett fint USB i trä (ca 30 st) 2 500 kr

- 5 st extra digitala bilder 1 500 kr

HA KÄRLEKEN FRAMME I ERT HEM

Hur vill ni spara era minnen? Lyxiga inramningar eller fina kollage av väggplattor? Oavsett vilket ni väljer så behöver ni bara sätta upp dom på väggen, resten sköter jag.


Under bildvisningen får ni tillfälle att titta på produktprover.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Fyll i er förfrågan här,
så återkommer jag så snart jag kan med mer information.

  Jag heter (för- och efternamn)*

  Min e-post är*

  Mitt telefonnummer är*

  Önskat datum för fotografering

  Vi vill fotograferas här (annars har fotografen bra ställen att föreslå)

  Det här är vi....och det här vill vi berätta om oss*

  Berätta hur ni hittade mig*

  Presenkortsnr/Referenskortsnr:

  Inte fått svar på din förfrågan? Kolla i din skräppost inom ett par dagar efter att du skickat in formuläret, mitt svar kan ha hamnat där. Du kan även kontakta mig på info@karinkylingerfotografi.se om du har funderingar.