FAMILJEFOTOGRAFERING

familjefotograf linköping nyköping familj barnfotograf utomhus

Utomhusfotografering
Linköping, Nyköping, Stockholm

DE BÄSTA ÖGONBLICKEN ÄR DE DU KOMMER IHÅG!

Det kommer inte finnas något "titta in i kameran och le", håret behöver inte ligga perfekt och alla behöver inte titta in i kameran samtidigt. Fokus kommer ligga på era känslor, vad som händer just nu och ni får vara beredda på lek och skratt som känns i magen.

En kul stund utan konstigheter!

"Du är så duktig på att få alla att känna sig bekväma och se naturliga ut!"

"Karin komponerade fina naturliga bilder med mycket liv. Bilderna känns liksom som de är på riktigt, inte uppstyltade. Roliga små lekar som gav variation."

– Lina & Anders Hallberg

HUR GÅR DET TILL ATT SKAPA DINA OVÄRDERLIGA MINNEN?

KONTAKTA mig via formuläret eller info@karinkylingerfotografi.se så börjar vi planera er familjeupplevelse. Ni kommer få svara på lite frågor om er familj, jag vill lära känna er litegrann. Detta för att jag ska kunna ge er den bästa fotoupplevelsen.

Vi ses för FOTOGRAFERING på vald plats. Under ca 1 timme leker, busar och skrattar vi. Det blir kramkalas och äventyr! Jag anpassar fotograferingen efter er och barnen. Jag fångar det livfulla hos er men också de lite mer känslofyllda stunderna av lugn och kärlek.

BILDVISNING Inom ca två veckor efter fotograferingen är det dags för er att få se era bilder. Jag kommer gärna hem till dig och din fina familj så tittar vi på bilderna tillsammans.  Nu får du också se och känna på prover på olika produkter.  (Alternativ till personligt webbgalleri online finns också.)

barnfotografering familjefotograf familj barn stockholm vallentuna

VAD KOSTAR OVÄRDERLIGA MINNEN?

I paketet ingår:
- Konsultation - du får tydlig information, tips och råd inför din fotografering, bl.a kring klädval
- 5 digitala bilder med fri användning
- Noggrann bearbetning av bilderna - högupplösta och webbanpassade versioner
- Förstoring i format A3 på arkivbeständigt papper (värde 1 000 kr)
- Personlig bildvisning alt webbgalleri med urval av bilder

4 500 kr

Tillval:
- Enstaka digital bild utanför paketet - 350 kr/st
- 5 extra digitala bilder - 1 500 kr
- Alla digitala bilder från urvalet på fint USB (ca 20-30st) - 2 500 kr

Ur produktsortimentet:
- Förstoringar från 100 kr
- Väggplattor från 1 200 kr
(Ett utbud kommer du få se och känna på under bildvisningen.
Fler produkter finns, kontakta mig för komplett prislista.)

familjefotograf linköping nyköping familj barnfotograf

"Roligt och avslappnat med lek och stoj!"

"Fotograferingen med Karin var för oss en rolig och avslappnad upplevelse. Med lek och stoj glömde vi snabbt bort kameran och bilderna blev fantastiska och naturliga. Precis som vi ville ha dom."

– Robert & Sandra Thunström

FRÅGOR & SVAR

Var ska vi vara?

Utomhus. Jag har massor av platser som bjuder in till spring, bus och gräsfläckar. Där vi kan gå på upptäcksfärd och klättra.  Och ett plus är att jag vet var vi får det finaste ljuset också. Eller så har du ett alldeles eget smultronställe som du vill kapsla in och minnas för alltid. 

Vad ska vi ha på oss?

Den vanligaste frågan jag får. Tänk så här; Vad vill ni se på väggarna hemma under flera år framöver?

Klädval är viktigt för att skapa balans i bilderna. Försök att undvika alltför färgstarka kulörer, mönster och ränder. Välj neutrala toner som pastellfärger och ljusa kulörer. Är ni som jag och gillar färg så tänk dovare färger, senapsgult, mossgrönt, gammalrosa.

Och du, tröjorna med Star Wars och My Little Pony på får stanna hemma idag.

När du bokat kommer du få en klädguide skickad till dig fylld med tips och inspiration, så du vet precis hur du ska tänka kring detta. Bra och bekvämt va?!

Jag är inte van vid kameran

Jag förstår dig fullt ut. Det kan vara lite obekvämt, till en början. Men don't worry! För vet du, det är ingen vanlig fotografering med "Le och titta in i kameran" när du bokar mig utan det blir en avslappnad stund med din familj där ni umgås, skrattar och kramas. Kanske till och med fikar lite.

Våra barn kan inte sitta stilla!

Vad härligt, det kan inte andras barn heller. Men jag lovar dig att det inte är några problem.  Vi kommer leka lekar, busa och ha djupa samtal och barnen får vara precis som de är.  Ibland verkar det som fullt kaos, men jag har full kontroll, jag lovar! Jag är på barnens nivå hela tiden - fågel, fisk eller mittemellan. 

Åh nej, nu blev det sånt där typiskt svenskt väder

Egentligen finns det inget dåligt fotoväder. Mulet väder ger ett underbart ljus och är ett av de bästa förhållanden att fotografera i. Soligt väder i all ära men det är inte det bästa att fotografera i, tvärtom så är det bättre med lite moln på himlen. Jag hittar nya bra fotoplatser om det behövs. Det är en av anledningarna till att du anlitar mig –  jag har ju koll. Men vid hällregn och hagelstorm kan det naturligtvis tänkas att jag bokar om tiden.

Var jobbar du?

Vilken tur du har! Jag finns på flera ställen. Linköping, Nyköping och Stockholm. Ja, hela Östergötland och hela Södermanland verkar det som. Bra va!

Vad kostar det?

En fotoupplevelse kostar 4 500 kr. Vad som ingår i din investering kan du läsa här på denna sida.

Vad händer när vi busat klart?

När alla lekar är slut och alla har träningsvärk i käkarna av allt skratt så åker vi hem. Jag åker hem och tar hand om era fantastiska ögonblick och sitter antagligen och ler framför datorn när jag tittar på er.  Ni åker hem och äter popcorn och väntar på att jag ska höra av mig! Inom två veckor plingar det i din inkorg och bilderna är klarar! YES! Ni får då alternativet att jag ger er en personlig bildvisning hemma hos er. Ja det är sant. Jag kommer hem till er mitt i vardagskaoset och visar bilder och produkter. Jag vill naturligtvis gärna dela denna stund med hela underbara familjen. Det finns också ett annat sätt, och det är ett webbgalleri. Går utmärkt det också. Men då får ju inte jag träffa fina familjen igen. Och det vore ju tråkigt.

Åh, vi har blivit sjuka. Vad gör vi nu?

Vi bokar om helt enkelt, utan kostnad. Inga konstigheter!

Nu vill jag boka, hur gör jag det?

Kul! Skriv ett brev till mig via formuläret här nedan. Jag svarar dig så snart jag kan och presenterar mig och berättar hur allt kommer gå till. Vi hittar en bra tid som passar alla lyckligt inblandade i fotograferingen. Du får sedan en faktura med din bokningsavgift. När den är betald så är datumet ert!

Sen börjar det roliga. Jag kommer ha full koll på vad som ska hända och delar naturligtvis med mig av det till er. Jag svarar på alla era tänkbara frågor och håller kontakten med dig tills det är dags att ses.

JAAA, VI VILL MINNAS VÅR KÄRLEK!

"Jag ska bara......."
Ja hur många "ska bara" har ni som snurrar hos er? Glöm dom!
Gör ert "sen" till ert "NU" i stället!
Prioritera er kärlek!

  Jag heter (för- och efternamn)*

  Min e-post är*

  Mitt telefonnummer är*

  Vi vill fotograferas här (annars har fotografen bra ställen att föreslå)

  Det här är vi....och det här vill vi berätta om oss*

  Berätta hur ni hittade mig*

  Presenkortsnr/Referenskortsnr:

  Kolla i din skräppost inom ett par dagar efter att du skickat in formuläret, mitt svar kan ha hamnat där. Du kan även kontakta mig på info@karinkylingerfotografi.se om du har funderingar.